top of page

Galleri ER er et av de største privateide galleri i Vestfold. Det er på hele 300 kvm over to etasjer. Galleriet ligger midt i sentrum av Sandefjord, i Kongensgate, en av byens mest travle gågater. Her finner du spennende og unik kunst. Vi endrer ofre utstilling og har mange separatutstillinger i løpet av året. Vi har også utstilt et meget stort utvalg av grafikk fra noen av Norges mest anerkjente kunstnere. 

Galleriet deles inn i fire ulike avdelinger med Hallen, Tress, Base og White box. Foruten meget spennende og varierte utstillinger, kan du også levere dine bilder til innramming. Vi har også mulighet til å komme hjem til deg og prøve ut bilder på din vegg, før du bestemmer deg for hvilken kunst du kunne ønske deg. 

GALLERIST,

Elisabeth Rudberg

Elisabeth Rudberg (1976) er eier og gallerist av Galleri ER AS i Sandefjord. Hun er utdannet Cand.mag ved universitetet I Oslo, med videre fordypning i internasjonal politikk på hovedfagsnivå. Hun har siden tidlig på 2010-tallet arbeidet som kunstner, og har siden 2016 vært eier og gallerist ved Galleri ER.

"Det er en stor glede å eie og drive et galleri der det skjer masse hver eneste dag. Jeg er svært heldig som får møte mange spennende mennesker og omgir meg med utrolig mye flott kunst. Jeg ønsker å gjøre kunsten tilgjengelig for fler, ved å skape en imøtekommende og hyggelig omgivelse. Velkommen skal dere være!" (ER)

bottom of page